środa, 26 czerwca 2019r. Imienieny Jana i Pawła
facebook youtube twitter instagram Gmina fair play ePUAP BIP BOI

Strona główna separator separator separator separator separator separator 13 lutego 2010 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W SKARŻYNIE

13 lutego 2010 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W SKARŻYNIE

W dniu 13 lutego 2010 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawcze, na którym dokonano podsumowania działalności za rok sprawozdawczy 2009. Zebranie obsłużył Członek Prezydium Zarządu Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kawęczynie, a jednocześnie Kapelan Straży Pożarnych Powiatu Tureckiego ks. Antoni Janicki. W zebraniu uczestniczyli zaproszeni goście:  Były Prezes Zarządu Wojewódzkiego ZOSP RP w Koninie Janusz Wojciechowski, Zastępca Komendanta Powiatowego PSP w Turku mł.bryg. Dariusz Stasiak  i Wójt Gminy Kawęczyn  Jan Nowak. Otwarcia zebrania dokonał Prezes Jan Adamczyk. Na Przewodniczącego Walnego Zebrania wybrano Dariusza Siemiątkowskiego,  na protokolanta – Artura Łakomego. Komisja Uchwał i Wniosków wybrana została w składzie: Maciej Adamczyk, Robert Maćczak i Radosław Pawlaczyk. W zebraniu na  39 członków czynnych uczestniczyło 20 członków oraz na 2 członków wspierających uczestniczył 1 członek. Sprawozdanie z działalności przedstawił Prezes Jan Adamczyk, sprawozdanie i projekt planu finansowego przedstawił  Skarbnik Kazimierz Antczak, a sprawozdanie Komisji Rewizyjnej przedstawił jej Przewodniczący Józef Mikosik. W wolnych wnioskach i  dyskusji poruszono tematy związane z wymianą pokrycia dachowego na budynku strażnicy oraz likwidacji krytego zbiornika znajdującego się na posesji Ryszarda Augustyniaka. Walne Zebranie jednogłośnie udzieliło absolutorium Zarządowi OSP za rok 2009. Walne Zebranie przyjęło plan działalności i plan finansowy na 2010 r. oraz podjęło uchwałę w sprawie działalności organizacyjno-programowej.

Inwestycje 2018

POZYSKANO NA INWESTYCJE 931 617,00 zł WARTOŚC INWESTYCJI 2 372 306,30 zł