środa, 18 września 2019r. Imienieny Ireny i Józefa
facebook youtube twitter instagram Gmina fair play ePUAP BIP BOI

Strona główna separator separator separator separator separator separator 6 stycznia 2012 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W MARIANOWIE

6 stycznia 2012 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W MARIANOWIE

W dniu 6 stycznia 2012 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawcze, na którym dokonano podsumowania działalności za rok sprawozdawczy 2011. Zebranie obsłużyli członkowie Prezydium Zarządu Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kawęczynie w osobach: Wiceprezes Jan Adamczyk i Członek Prezydium ks. Antoni Janicki. W zebraniu uczestniczył jako zaproszony gość Wójt Gminy Kawęczyn Jan Nowak. Zebranie otworzył  Prezes Wiesław Tomczak. Na Przewodniczącego Zebrania wybrano Kazimierza Kaczmarka,  na protokolanta - Jacka Pawlaka. Komisja Uchwał i Wniosków wybrana została w składzie: Tomasz Kustosz, Karol Rosiak i Mariusz Tomczak. W zebraniu na stan 35 członków czynnych uczestniczyło 19 członków oraz na stan 1 członka honorowego -  1 członek. Sprawozdanie z działalności jednostki przedstawił Prezes Wiesław Tomczak, sprawozdanie i projekt planu finansowego przedstawił Skarbnik Tadeusz Rosiak, a sprawozdanie Komisji Rewizyjnej przedstawił jej Przewodniczący Józef Rosiakowski. Walne Zebranie jednogłośnie udzieliło absolutorium Zarządowi OSP za rok 2011. W wolnych wnioskach i dyskusji poruszono tematy związane z pokryciem dachu na strażnicy oraz obsługą zawodów konnych.  Walne Zebranie przyjęło plan działalności i plan finansowy na 2012 rok oraz podjęło uchwałę w sprawie działalności organizacyjno-programowej.

Inwestycje 2018

POZYSKANO NA INWESTYCJE 931 617,00 zł WARTOŚC INWESTYCJI 2 372 306,30 zł